8 часа игри, забавления, арт зона за малки и големи, тази неделя в Yalta club

8 часа игри, забавления, арт зона за малки и големи, тази неделя в Yalta club

Публикувано от:

Ще бъде ли разбит най-сетне големия мит, че игрите са вредни за младите хора? Родителите могат да се убедят лично на място, тaзи неделя по време на едно от най-популярните събития в София Gaming Knights. Събитието отбелязва ударно началото на новата година. Екипът на NEXT TV е подготвил зрелищни турнири за най-популярните игри, музика и дигитални забавления за всички фенове на гейминга.

Специално за събитието е организирана зона за виртуална реалност, в която всеки ще може да опита най-новата технология – виртуалните очила Oculus Rift . В арт-зоната е планиран тематичен конкурс по нашумелия напоследък пиксел арт.

Разбира се, ще има зона за набиращите популярност настолни игри за малки и големи, а през целия ден ще се провеждат турнири по най-популярните видео-игри: Battlefront, League of Legends, CS: Go, Pro Evolution Soccer и др.

Домакин на събитията е популярният столичен клуб Yalta Club, който всяка неделя предлага огромно пространство за срещи в света на гейминга и виртуалните приключения.

Gaming Knights се организира от ТВ предаването за гейминг и високи технологии NEXT TV. Партньори на събитията са : VIVACOM, Alienware България, Dell, Razer, Пулсар, Desktop.bg и Playstation.