Бисер Киров на юбилейния си концерт през 2012 година в Рзаград / БГНЕС

Бисер Киров на юбилейния си концерт през 2012 година в Рзаград / БГНЕС

Филип Киркоров: Бисер Киров беше героят на моето детство

Публикувано от:

Бисер Киров бе певец с голям талант и човек с голямо сърце, сподели руският певец с български корен Филип Киркоров пред РИА-Новости. Именитият ни певец почина вчера на 74-годишна възраст.

„Невъзможно е да опиша с думи какво бе за мен Бисер Киров. Той беше не просто приятел на баща ми, за мен той бе част от, ако може така да се каже, от голямото семейство – от онези, които формират характера и учат на живот“, изтъкна Киркоров.

„Той носеше у дома „ембаргови“ плочи, както сега биха ги нарекли, включваше ги и буквално ни принуждаваше да слушаме чуждестранна естрада. Благодарение на него още от детството не само си заобичах хубавата музика, но и научих да я оценявам.

Той самият, бидейки суперзвезда на българската естрада, вдъхновяваше със своя пример и показваше какви висини може да се постигнат, ако вярваш в това, което правиш, като при това оставаше искрен и обикновен човек“, добави Киркоров.

„Изпитах голяма радост, когато този истински герой на моето детство, изпълни моята песен „Мама тихо ми говореше“, като ми направи подарък за моя 45-годишен юбилей. Вечна му памет!“, подчерта артистът.

Източник: bgnes.com