Тръмп благодари на руски рапър за посветена на него песен

Руският рапър Sha Man в деня на встъпване в длъжност на Доналд Тръмп е решил по собствен начин да подкрепи новоизбрания американски президент, предаде сайтът Life.ru 3484999b9d600f3f480e5dc30a65ed68__980x

30-годишният хип-хоп изпълнител посвети на новоизбрания президент на САЩ песен с името „Тръмп“. Текста си младия изпълнител е наложил върху видео комикс и е направил клип на два езика – английски и руски, който публикувал в интернет.По време на предизборната кампания на Доналд Тръмп рапърът, заедно с продуцента Джулия Рибакова, изпраща видеоклипа на пресцентъра на тогавашния кандидат за президентския пост. Музикантът е бил шокиран, когато на 13-ти януари пристига отговор от пресцентъра на Тръмп. В изпратеното писмо се съдържат благодарности и възхищение от идеята за комикс клипа.

„С този клип ние просто искахме да подкрепим президента и така се случи, че ни забелязаха и оцениха. Мисля, че Доналд Тръмп лично го е видял, защото моят продуцент се е свързал с негови представители. Много е хубаво и неочаквано, че той  отговори на писмото“, каза руският рапър Sha Man.