Трудно е да бъдеш малък

“Трудно быть маленьким“- така се казва 35 епизод от любимата детска поредицата „Маша и Мечока“

„Маша и Мечока“ е един от малкото детски анимационни сериали, подходящ за всяка възраст, който е толкова забавен, че може да задържи погледа върху телевизора на всеки, независимо от неговата възраст.

Създаден по адаптация на едноименната руска детска приказка „Маша и Мечока“, този детски сериал става все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнен с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, можем спокойно да го класираме като едно от любимите детски филмчета на всяко дете и възрастен.

Естествено, тази адаптация на приказката е доста по-различна и в нея умната, кротка и послушна Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което някак по наивен начин изпада в интересни и комични ситуации, заедно с своят добър и верен приятел – Мечока Миша (другият главен герой). И докато в приказката, мечокът беше не толкова дружелюбен към малкото момиченце, то тук, той се старае да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда в която е попаднало малкото дете.

Епизодите в „Маша и Мечока“ не са вплетени в никаква сюжетна линия. Всеки епизод разказва за различни събития от приключенията на Маша и Мечока, а всяка серия е забавна, интересна и поучителна.

Цялата колекция епизоди на “Маша и Мечока