Световният шампион по бокс Николай Валуев в Свети Влас, заради игра

Световният шампион по бокс Николай Валуев в Свети Влас, заради игра

Публикувано от:

Цяла плеяда руски знаменитости пристигат през уикенда в Свети Влас. Курортното градче ще бъде домакин на поредното издание на популярната руска игра „Цар Горы“. В нея ще вземат участие едни от големите имена на руската артистична, спортна и бизнес сцена.
Организатор на събитието e руският интелектуален Клуб „Инкогнито“, а домакините от българска страна са предоставили цялата база на „Диневи Ризорт“ за провеждане на мероприятието. Играта ще се проведе на 10 септември.
В списъка с популярни имена се открояват бившият двукратен световен шампион по бокс в супертежка категория Николай Валуев. „Звярът от Изтока“, както е известен в спортните среди, е настоящ депутат в Руската Дума и е един от най-атрактивните участници в играта. Друга знаменитост е популярният кино и театрален актьор Андрей Ургант.
Актьорският състав се допълва от Емануил и Ирина Виторган. Той е народен артист на Русия и собственик на Виторган-Клуб, който събира и организира артисти от различни жанрове. Сред останалите състезатели в „Цар Горы“ са певците Сергей Рогожин и Афина Делиониди, генералният директор на издателство „Комерсант“ Максим Ефимов, Рушель Блаво – собственик на клиника за традиционна и нетрадиционна медицина и др. Водещ ще бъде Алексей Блинов – член на елитарния клуб „Какво?, Къде?, Кога?“.
„Цар Горы“ е нова игра, специално разработена за интелектуален клуб „Инкогнито“ и е аналог на популярната в Русия „Какво, Къде, Кога“ (Что? Где?, Когда?). Начинът по който се провежда, е съчетание между светско мероприятие, интелектуална игра и шоу програма – ноу-хау на организаторите.