Сатанизмът на Евромайдана: На ветераните в Украйна предлагат хляб срещу Георгиевска лента

В Украйна измислиха нов начин да унизят ветераните от Великата Отечествена война. Не стига, че замразиха пенсиите на старите хора, а на работещите пенсионери орязаха 15 % от и без това оскъдните доходи, но сега им предлагат да предадат и най-ценното си за парче хляб.

Така нацистите са хвърляли на концлагеристите парче хляб и гнило месо и, смеейки се, гледали как гладните хора се борят в калта за последната коричка от насъщния. Генетичните наследници на нацистите явно не са забравили опита на предците си и точно по същия начин се отнасят към бедните старци. Над тези, които са освободили Украйна от фашизма, неонацистите провеждат истински психологически тормоз, дразнейки нещастните и наплашени хора с консерви и пресен хляб.

„В Чернигов майдановците-идиоти започнаха акцията „Нахрани комунист!“. В замяна на хранителни продукти те приемат комунистическа символика. За едно знаме те предлагат килограм ориз, елда и захар, бутилка олио и рибни консерви. Георгиевската лента заменят за хляб. Пунктът за обмяна ще бъде отворен от 1 май и ще приема партийни билети, съветски паспорти и Георгиевски ленти до Деня на победата“.

„Ако някой даде партиен билет, това ще бъде просто джакпот“, възторжено заяви една от организаторките на акцията. По този начин активистите от Майдана се надяват да намалят количеството на съветската символика по време на майските демонстрации и да проведат по-бързо декомунизация в Черниговския регион, отбелязва интернет порталът antifashist.