Руски цирк на лед представя за първи път у нас спектакъла Зимна приказка

„Руският цирк върху лед“ предлага на публиката едно вълшебно пътуване до магическа приказка върху лед и със спираща дъха циркова артистичност.

На 7 декември  в зала Арена Армеец, РУСКИЯТ ЦИРК ВЪРХУ ЛЕД представя за първи път у нас спектакъла  „Зимна приказка“ – съчетание от  блясък и най-високо техническо съвършенство на кънки!

С  красота и елегантност, с невероятна лекота и висока прецизност публиката се пренася в приказния свят заедно с героите от най-чудесните истории на всички времена: Спящата красавица, Лешникотрошачката, Пепеляшка, Алиса в страната на чудесата и Снежната кралица.
Спектакълът е нов, иновативен, грандиозен. Насочен е към въображението с ефектна хореография, повече от 300 нови великолепни костюми, вълнуваща музика и невероятни акробатики. На сцената е най-веселият и елегантен леден балет, съчетан с голяма, традиционна, руска циркова програма  и зрителите се радват на един наистина магически спектакъл за цялото семейство.

РУСКИЯТ ЦИРК ВЪРХУ ЛЕД  съществува от 50 години и възхищава световната публика с артистизъм и блясък, грандиозни акробатики, жонгльори, скачачи, танцувачи на върху  тел, скейтъри и клоуни в блестяща ледена арена за гръмотевични аплодисменти.

Билети на касите на Билетен Център НДК,  Eventim.bg.