Руски хокеисти останали без стикове в Канада

Руски хокеисти останали без стикове в Канада

Публикувано от:

Младежкият отбор на Русия (до 20 години) по хокей на лед остана без стикове в Канада. От 10 до 20 ноември руските хокеисти под ръководството на Валерий Брагин трябва да играят шест мача с канадските юниори, предаде „Звезда”.

Инцидентът с изчезналите стикове и багажа на защитника е станал в навечерието на първия стартов мач в супер серията Subway.

Ако всичките хокеисти от руския отбор са останали без стикове, то  защитникът на отбора Юрий Паутов е останал и без целия си багажа, в който се намирала пълната му екипировка.

По предварителни данни, стиковете и другите вещи на хокеистите се загубили по пътя от Торонто до Саскатун, като не били доставени за началото на тренировките.

От своя страна, организаторите се оправдали с местните авиолинии. Преди началото на тренировката, те предложили на руските играчи други стикове.

По-рано медии съобщиха, че младежкият отбор на Русия (до 20 години) по хокей на лед пристигнал в Канада с 12-часово закъснение, причина за което са станали полетите от Мюнхен и Торонто, които се осъществили със закъснение  общо от 12 часа.