Руски паметник да се преименува на Брюкселски паметник

С оглед на политическите реалности, доминацията на новата партия-майка, всесилието на бащицата и неговите реформаторски пророци, предлагам визия за цялостна подмяна на България.

Визията обхваща всички аспекти на живота у нас. Така, например, автори като Никола Вапцаров, Христо Смирненски и Гео Милев от днес се считат за забранени. Съответно мястото им в учебните програми заемат Александър Йорданов, Иво Инджев, Манол Глишев и разбира се Едвин Сугарев.

В друг аспект от визията за подмяна на България, на всички улици и булеварди им се придава звучене, съответстващо на геополитическите реалности. Така Руски паметник се преименува на Брюкселски паметник, като му се монтира и един фонтан с пикльо.

Имената на генералите Скобелев, Тотлебен и Гурко се заменят с имената на генералите Йенс Столтенберг, Филип Брийдлав и Уесли Кларк. Улица Московска става Вашингтонска, а Дома на Москва се преименува на Дом на Вашингтон.

Паметникът на Съветската армия се взривява триумфално и късчета от него се раздават на децата, за да помнят и никога да не позволяват на Русия повече да ни освобождава.

Възродителният процес не бива да подминава никого и нищо и затова всички лични имена с руско звучене или корен се подменят. Пример за нацията ще дадат министрите Москов и Московски, които стават съответно Брюкселов и Брюкселски.

Всичко построено и купено по време на соца се превръща в забранено за употреба и се трансформира в своеобразен експонат в най-големия Музей на злото по света. Цялата страна ще бъде иновативен музей, в който на неподозиращите ще се показват злините – безплатен достъп до болници, образование и пътища.

Блякс, всяко пазарно мое косъмче настръхна само при мисълта за живеещи достойно бедняци! Да ме пази пазарът дано!

Променя се и Конституцията, за да отрази по най-подходящия начин ръководната роля на бащицата. Не на партията, защото, както Той е казвал многократно, ако утре си направи нова партия, тя ще стане пак успешна като сегашната.

В Конституцията се записва и че Той освен министър-председател, до живот ще бъде обявяван и като – президент, генерал-губернатор, инженер, доктор, кмет, патриарх, регент, цар, господар и вечен водач на влака на държавата.

Впрочем, забравих да кажа за съдбата на комунистите – всеки, който не се закълне във вечна любов към Всесправедливия пазар с едната ръка на сърцето и с другата върху произволна книга на Айн Ранд, бива обявен за комунист. Всички комунисти се затварят на едно място в своеобразен зоопарк (официалното му название ще е „комунистопарк“), за да има ясно разделение между истинските (пазарните) човеци и низките (комуноидни) твари.

С този план, с тази визия е невъзможно България да не цъфне и върже, щото ще премахнем всички източници на злини и бедност у нас, за да остане само чиста, пазарна и свята България!

Да живей пазарът, да живей Бойко, да живеят стабилните реформи!

Ура-а-а-а!

Автор: Петър Кичашки
Източник: Поглед.инфо