Режеш клона Русия, падаш на чепа Турция

Автор: Милен Милушев, plovdiv-online.com

Не режете клона Русия, за да не паднете връз чепа Турция, мили българоумници. Еврорусофобството се е изродило в някаква мозъчна дисфункция- виждат се избрани части от действителността и никога цялата картина. А общият поглед отвисоко разкрива ужасяваща прогресия- колкото повече намалява руското влияние в BG обществото, толкова повече се засилва турското влияние! Не европейското, не западняшкото, а именно анадолското! Само вижте вестниците- 98 процента от тях са протурски. За турските сериали на Босфор тв да не говорим.

Реакциите по повод Кримската криза го доказват нагледно и картинно. У нас, тук и сега, в 21 век BG обществото се турцизира насилствено чрез властовия монопол на етническата и противоконституционна банда ДПС в политиката, медиите и цели икономически отрасли. Мюфтийството агресира публичността с претенциите да завладее символни имоти в над 80 селища. Турция издевателства над българските превозвачи. Цели региони в държавата ни са дезинтегрирани от нея, ислямизирани и сепарирани, българският език неофициално е почти забранен в Родопите, ни помен от интеграция, а нашите русофоби това не ги интересува. Все едно са преживели лоботомия. Занимават се с демократичните рефлексии на Путин. Защо посягал на Крим?

Абе, кривоумници, администрацията на Путин е точно толкова демократична, колкото администрацията на Клинтън, създала чрез война пластмасовата ислямска държава Косово в традиционно християнска Европа.

При това с вулгарна икономическа алчност- ексдържавният секретар на САЩ Мадлин Олбрайт , архитектът на Косово, като един същински олигарх яхна косовските телекомуникации, а славният натовец ген. Уесли Кларк, бомбардировачът на Косово, се юрна да прави синтетичен петрол от косовски въглища, за да си подслади пенсийката.

В тоя ред на мисли Путин е точно толкова демократ, колкото и Буш /овците/, Обама, Саркози, Тачър и прочие, които ни за миг не се подвоумиха да пращат войски на други континенти, по далечни острови, да разсипват цели държави само и само да отстояват своите политико-икономически интереси.

За тях може, но за други това е забранено!? Това честно ли е?

Къде са демократичните ценности след Арабските пролети, преформатирането на Ирак и Афганистан в не по-малко безумни режими от тези, които бяха? Защо Либия се разпада като държава, нали махнаха сатрапа Кадафи и ,слава богу, ама нещо по-добро ли стана? Какво стана с Египет след Мубарак, Тунис след Бен Али? Комай попропаднаха още. Без малко Обама да почне и война в Сирия, та съвсем да я заколи- тя сега диша с нож в сърцето. Но все пак диша.

Та, да се върнем на думата си, с какво всички западни лидери са по-демократични от Путин? Да, на двойни стандарти и на разтягане на локуми са ненадминати нашите братя от ЕС. И преди всичко са ненадминати по отстояване на собствените си политико-икономически интереси. Имат нужда да ни унищожат енергетиката и хоп- режат ни АЕЦ Козлодуй.

Бе защо не сецнат турските ядрени централи, които се проектират и строят?

Имат нужда да ни съсипят военно-промишления комплекс, за да си пласират собствените оръжия, правят го. А защо не ударят военно-промишления комплекс на Турция, която на всичкото отгоре дори не е европейска страна? И на всичкото отгоре пряко участва в конфликта в Сирия. Защо не е заклеймена като агресор? Къде са санкциите на Запада? А ако Русия или ,не дай боже, малка България изправят глави да си защитят своите интереси, всякакъв род кривоумници скачат: олеле, нарушени са човешките права, не се спазват демократичните процедури…

Абе, кривоумници, а когато турската държава бомбардира най-безогледно близо 20 милиона кюрди, потиска ги, избива ги, не им позволява историческата правда да си изградят своя държава Кюрдистан, защо не се обаждате, защо не клеймите неоосманистите, защо не ходите да протестирате срещу турските посолства пред света?

Нито съм русофил, нито съм русофоб. Гледам само българския интерес. Какво печелим ние от това Русия да не защитава успешно своите стратегически приоритети? Печелим ускореното създаване на държавата Булгаристан на територията на днешна България.

Този процес е стартирал и се поддържа от ръководната роля на ДПС в българската политика.

Това печелим, самоцелни русофоби.

Отслабването на Русия, разсипването й, подчиняването й, разграбването й означава преразпределение на влияние, ресурси, територии…Ала да не мислите, че ние българите ще спечелим? Ще ни дадат някое газово находище в Сибир за собствена експлоатация?

Ще ни дадат дедовия на Чърчил, дето ни е пращал самолети да ни бомбардират наказателно от садистична страст, не от военна целесъобразност.

Турция ще спечели с части от Крим, към които също има османски претенции и с две трети от България, която овладява успешно 24 години.

Защото Турция е антируски плацдарм от столетия. Още от Кримската война през 1854 година. Тогава си партнира с англичани и французи.

Разбира се, че Русия ще си защитава интересите и в Украйна, и в Крим, и на Балканите. И в България, разбира се. По-добре тя да защитава своите интереси тук, отколкото Турция да го прави успешно.

Режеш клона Русия, падаш на чепа Турция, русофобе! Това е природен закон. Математика. Елементарна физика. Термодинамично равновесие. САЩ, традиционният Запад, Полша, Украйна, Унгария, Чехия, Молдова и прочие имат интерес Русия да не е сила, ала ние без нея сме плячка за модерната турска империя с анадолска демография и американска икономика. Последните 24 години го доказват. Загърбихме Русия и у нас се формира управляваща класа от потомци на потурчени българи, които си организираха еничарски корпуси от станишевци и пеевци, и овладяха държавата тотално. Ала всичко това кривоумният български русофоб не го вижда. Той съзира само калта под нокътя на малкия пръст на Путин. Явно чепът Турция, начукан в дупката на лоботомираното му съзнание, му доставя някакво перверзно удоволствие.

Почва да ми се изяснява защо русофобът акламира гейсватбите.