Путин държа реч на купон в София

Руската Стара Нова година събра бизнесмени и шоумени

Любимка на Тръмп и зъболекарка на Сталоун се веселиха с братушките1484403059.865

Президентът на Русия Владимир Путин държа реч в София в петък срещу събота. Не беше никак страшен, дори симпатичен, а вратовръзката му беше направо шик. За успокоение на колегата му Росен Плевнелиев трябва да уточним, че словото беше от екрана и на запис. Иначе Путин говори за сложнотиите и трудностите, в които живее света, и за надеждата в доброто. За окупация на България не спомена и дума. Каза също, че в такива вечери всеки от нас се чувства малко вълшебник.

Путин говори точно в 0 часа от огромен екран, а вълшебниците извадиха торбите с магиите далеч по-рано. Още от 20,30 часа те започнаха да  ухажват дамите, да танцуват страстно, да разменят кратки политически и микроикономически /за макро нямаше време/ информации и без миг колебание разкриха  трепетните си чувства към  водка „Столичния“, произвеждана от  Федералното държавно предприятие СОЮЗПЛОДИМПОРТ, гр Москва. Мужиците  без свян консумираха любовта си към нея под изпълнения с умиление поглед на красивата Елена Григорова. Младата представителка на прочутия еликсир в България пристигна от Москва специално за случая. 1484403058.8167

Всичко това се случи на едно събитие, което няма аналог в света. „Старый Новый год“ е понятие, останало само при руснаците. Елементарният човек би си помислил, че е създадено, за да има две веселби по един и също повод.

И няма да е далеч от истината. Но известно е също, че на един мъж никога не му стигат парите, любовниците и веселбите. Всъщност и с жените е същото. Нищо че не го казват. Затова още един празник отгоре винаги се приема с ентусиазъм.1484403058.5959
Шикарният ресторант „Интрига“, където беше купонът, чрез сърцето и ръцете на дизайнерките Соня Атанасова и Светлана Данаилова се  превърна в пищна руска бална зала. Старинните медни свещници, червените покривки, едрите висулки лед на прозореца и камбанният звън, който прозвуча с химна на Русия, напомняха за Кремъл. Без да е дрескод на вечерта, брокатът преобладаваше сред дамите, по лъскавина и цвят те се конкурираха само с играчките на елхата. При избора си мъжете заложиха на вратовръзките, няколко папийонки, спортни розови пуловери с шпиц деколте и на водката, в компанията на сельодка и чер хайвер. Кисело зеле нямаше, но присъстваха адвокати, архитекти, хотелиери, магистрати, предприемачи, бизнес дами и модели. Голяма пъстрота. Има кой и да те вкара в затвора, и кой да те изкара1484403025.1281
Патрон на събитието бе почетният консул на Молдова инж. Веселин Чипев. Догодина празненство пак ще има, обяви продуцентът и двигател на събитието Атанас Лазаров, когото с благодарност гледаха всички.
„Преди близо 3 години, като заложих на руската кулинария, поставих  началото на тези  чествания. И те спечелиха много почитатели. Предприемачът Павлин Койнов пък пое ангажимента да бъде официален  домакин на сегашния празник“, обясни Лазаров. Купонът не мина без томбола. Нямаше картончета за изтриване, които дават 3 млн. лева и два апартамента, но награди имаше достатъчно: абонаменти за фитнес, спа процедури, гориво, дентални процедури на стойност хиляда лева, червен хайвер, сладкиши, уникални руски сувенири и бижута, пътувания и армаган от Бейрут, изпратен от топдиетоложката Енджи Касабие. Един от закупилите билетче си тръгна даже с чисто нов мерцедес с бял кожен салон и шофьор. После се оказа, че господинът си бил дошъл с него.
Но каква руска Нова година би била без Дядо Мраз и Снегурочка. 1484403058.7355Двамата първи излязоха на  дансинга, където се вихреха DJ Boris, Ника Любецкая, балет Face. Изведнаж залата се разтресе, не беше земетресение, просто запя златният глас на Армения Артур Надосян.
Смениха го Георги Величков, който наскоро пя в Кремъл, и финалистът на Х-Фактор Кристиян Костов, долетял от Москва.1484403059.2969 В купона се включи „Мис Вселена България“ Жана Янева, прочула се като любимка на новия президент на САЩ Доналд Тръмп, както и д-р Венета Павлова, изваяла лично холивудската усмивка на Силвестър Сталоун.

Сред младите дами се открояваше с елегантния си  тоалет Деница, съпругата на Волен Сидеров. Семейната идилия бе представена от Галя от „Сатен“ със Смилен Манов и дъщеричката им. Сред купонджиите бяха художничката Ани Панайотова и Пламен Хинчовски, бизнес дамата Виолета Галева, известната блондинка и закрилница на пеперудите Олга Ускова, архитект Калин Панайотов, адвокат Искра Онцова, д-р Едуард Фадел от Дубай, строителните предприемачи Албен и Виолета Галеви. Както и още двеста любители на уникалната и единствена руска традиция – Старата Нова година.
Автор: Исак Гозес, Оля Ал-Ахмед в. Стандарт1484403058.0563