Последното предсказание на Джуна за 2017 г. : Ще са добре само тези, които са благодарни на Бог

Последното предсказание на Джуна за 2017 г. : Ще са добре само тези, които са благодарни на Бог

Публикувано от:

Джуна, която умира през 2015 г., е сред великите лечители, астролози и мистици на нашето време. Тя е почетен академик на 129 академии в света и генерал-полковник от медицинската служба. Тя е и вицеканцлер на Международния университет на комплиментарната медицина, който принадлежи на Дипломатичната световна академия на ЮНЕСКО при ООН. Сред известните пациенти на Джуна са: Леонид Брежнев, Иля Глазунов, Джулиета Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастрояни, Андрей Тарковски, Федерико Фелини и много други.

Тя е и приятелка с българската пророчица Ванга. Казват обаче, че петричката легенда не я долюбвала. Последната публична поява на Джуна е през пролетта на 2014 г., когато в ефира на руски телевизионен канал тя заяви, че пророчествата, направени от Нострадамус и от нашата пророчица Ванга за наближаващата трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващото предсказание, че нищо добро не чака човечеството занапред. В същото интервю тя чертае какво ще се случи в Русия и света през 2017 г. Според нея през 2017-а санкциите, наложени на Русия от Запада, ще отпаднат и положението в страната ще се подобри рязко. Настоящата световна криза, убедена е Джуна, ни е дадена за урок, да ни отвори очите, че парите и материалните блага са преходни, а най-важното са духовността, честността и добротата. Всеки, който живее в любов и прошка, който обърне очи навътре в себе си, който е благодарен на Бога – ще бъде добре. Човек е сляп долу на Земята. Не осъзнава, че тук сме само за кратко и единственото, което е важно да научим, са уроците ни, категорична е тя. Нищо материално не можем да вземем със себе си, когато напуснем този свят, а само „духовния“ багаж, който сме натрупали през годините. Най-важното, което трябва да направите в този момент, е да се погрижите за душата си! Ако човек живее в хармония със себе си и света и е благодарен на Бога, то и материалните блага ще дойдат от само себе си.

Не може да има сближаване между САЩ и Русия през следващите години. В САЩ животът е силно материален, а Русия е духовна страна. Няма и да има военен сблъсък между двете световни суперсили през идните години. За Русия идват добри времена, категорична е тя, макар преди време да прогнозира трагичното разпадане на Съветския съюз, както и последващите събития в целия свят. Всичко е в нашите ръце, съдбата ни и какъв живот ще живеем – завършва Джуна, – и най-важното е, че всички отговори са вътре в нас, просто задайте правилните въпроси.

Източник: Ретро.бг