Поляците за Русия – Обръщение на Полското национално общество към руския народ.

Подкрепяме Русия в името на благото на Полша, Европа, Света.

Поздравяваме руския народ и всички народи на Руската Федерация, поздравяваме Президента Владимир Путин с победното връщане на Крим на Майката-Родина, Русия. Ние се радваме на това велико събитие заедно с вас, скъпи руски приятели!

Присъединяването на Крим към Русия в атмосфера на мир и братство – това е законен акт на историческа справедливост, изразяващ волята на неговите жители.

Крим, заедно със северното крайбрежие на Черно море, изначално наричано Руско море, се явява славянски, руски, но с оръжие е бил отнет от Русия от враговете на славянството и християнството. А през 1954 година в рамките на Съюза на Съветските Социалистически Републики той незаконно е бил откъснат от Русия и присъединен към Украйна. След разпадането на СССР през 1991 година, Украйна е била откъсната от Русия, въпреки решението на референдума за запазване на съюза на Русия с Украйна, а също така с другите, предимно славянски  републики.

По такъв предателски начин е бил осъществен отдавнашен план на Германия, масонството и САЩ за отслабване на Русия чрез откъсване от нея на братска Украйна, имаща голямо геостратегическо значение…

На Запада не попречи това, че западно-украинските нацисти се явяват последователи на бивши пронемски нацистки групировки, на Организацията на украинските националисти, Украинската въстаническа Армия, на дивизията СС „Галичина“, зверски убивали по време на войната стотици хиляди поляци, руснаци, украинци, арменци и евреи…

Нашата подкрепа за Русия и нейния Президент Владимир Путин е продиктувана от благото на Полша и Русия, Славянството, Европа и Мира. Русия защитава естествените Божествени закони и човешките ценности, защитава мира, многополюсния модел в противовес на на еднополярното глобалистично господство, отстоява националната идея за съхранение на народите и националните държави, имащи собствено,национално достояние, защитава брака, разбиран само като съюз между мъжа и жената за раждане и възпитание на децата, които се пазят от момента на зачатието.

Против всичко това се обявяват САЩ и Европейският съюз, разрушаващи нравствения и материалния лад, готвещи упадък на националните държави, използвани за борба с Русия…

Съюзът с Русия и цялата Славянска Общност ще осигури на народите и държавите на Европа по-добри условия за цивилизационния прогрес, за благото на сегашните и бъдещите поколения.

Польское национальное сообщество.
Польский славянский комитет.
Общество польско-российской дружбы.

Барбара Кригер.
Тадеуш Сикорский.
БолеславТейковский.

http://www.km.ru/world/2014/04/06/protivostoyanie-na-ukraine-2013-14/736612-polyaki-za-rossiyu