Оля Ал-Ахмед: България е приоритетна цел на „Ислямска държава“

„България и Испания са приоритетни цели за терористичната организация „Ислямска държава“. У нас има тайни квартири, където момчета на 7-8-годишна възраст изучават корана и им се промиват мозъците.“ Това заяви в предаването „Още нещо“ по NEWS7 арабистът, известната журналистка Оля Ал-Ахмед.

Апетитите към страната ни се обясняват с две основни причини. Намираме се на кръстопът, който е важно стратегическо място. От друга страна тук те имат много поддръжници.

Оля Ал-Ахмед припомни, че при един атентат беше използван джип с русенска регистрация. В международни сайтове пък пишело, че страната ни подпомага терористите с оръжия, гранатомети и патрони.

„Това е най-добре въоръжената частна армия в света. Те са изключително добре финансирани, а целта им е да завземат целия свят“, твърди специалистът.

„Това, което те правят, го няма в Корана. Те убиват и обрязват момичета и жени. Насаждат страх и убиват журналисти, за да не се пише за тях“, допълни гостенката. По думите й страната ни трябва да наблегне вътрешната и външната сигурност.

На 18 септември, 2014г. от 18:30 часа в Руския културно-информационен център (ул. Шипка 34) ще се проведе вечер на късометражното кино, в която ще бъдат излъчени 3 късометражни филма на ALAHMAD FILMS ( https://www.facebook.com/alahmadfilms ) относно събитията в Сирия, Ирак и Украйна.
Събитието ще бъде съпроводено с авторска фотоизложба на Оля Ал-Ахмед под надслов „Бежанците- истината: Защо? От кого? И Накъде?“

Вход свободен!

10511613_10202833890744700_2722462097237016324_o