Новият съветник на украински министър шокира с откровени снимки

Естонката Яника Мерило с визия на модел е новият съветник на министъра на икономическото развитие на Украйна Айварас Абромавичус, съобщава lifenews.

На този пост тя затъпи на 5 януари. Мерило ще отговаря за привличане на инвестиции, подобряване на бизнес-климата в страната и за разработване на решенията в електронното правителство.

В пространството се появиха откровени фотоси на красивата естонка, която очевидно обича да демонстрира плътните си устни и безкрайните си крака.

Украинските медии бурно обсъждат снимките на новата персона в парламента на Украйна. Както стана известно, Яника сама публикува снимките си в социалните мрежи, с които обезкуражава потребителите на Интернет.

На много от кадрите Яника сякаш копира холивудската звезда Анжелина Джоли и с привидно удоволствие демонстрира плътните си устни. На други нейни снимки пък се вижда, как красавицата е с нож в устата или облизва бутафорна кръв, на други фотоси пък естонката позира в супер къси рокли, показвайки стройните си крака.

Яника Мерило2

Снимките на Яника Мерило не останаха незабелязани в украинските форуми, където активно се обсъждат прелестите й. Далеч не всички от коментаторите обаче са възхитени от красавицата. Много от тях са убедени, че зад подобни снимки стоят определени психически и психологични проблеми.

Яника Мерило

Яника Мерило5

Яника Мерило4