Милен Тотев с концерти по случай 9 май

Милен Тотев с концерти по случай 9 май

Публикувано от:

9 май! Велик ден! Тази година е два пъти по-велик! На 9 май 2014 година се навършват 90 години от раждането на големия руски бард Булат Шалвович Окуджава – участник във Великата Отечествена война. Неговите песни, посветени на войната, са познати на всички поколения! Малко са онези, които не са чували или не знаят песента „10-ти батальон” от знаменития филм „Белоруската гара”. Такива наистина са малко.

Няма нищо случайно, никой не живее напразно, никой не е забравен и нищо не е забравено! Всичко е в нас, в нашите души, в песните, разказите и стиховете.  9 май 2014 година ще съедини в едно, онова, което отдавна е единно – паметта за хората от тази война и паметта за песните, посветени на нея.

Празнична програма:

На 8 май ще се проведе концерт на българския бард и почетен член на Руски клуб Милен Тотев, от фронтови песни, посветени на 9 май – Денят на Победата. Концертът ще се състои в Голяма зала на хотел “Лонгоз” – КК” Камчия. Начало – 20:00 ч. В програмата са включени военни песни на Булат Окуджава с акустична китара и други популярни фронтови песни с музикален съпровод.

На 9 май ще се състои концерт на Милен Тотев в памет на Булат Окуджава и Победата.  Българския бард ще изпълни незабравимите песни в Несебър, хотел ресторант „Мариета палас”, центъра, до Общината.

Милен Тотев

Организатор: Руски клуб. Слънчев бряг. Наталия Матвеева: 0877 99 40 78