За да участва в тв предаване, Линдзи Лоън иска среща с Путин

Скандалната звезда на Холивуд Линдзи Лоън е получила покана за участие в предаването на Първи канал „Нека говорят“, чиято тема е бил нейният бивш приятел, руският бизнесмен Егор Тарабасов. На писмото на ръководството на Първи канал и водещия Андрей Малахов, тя отговорила, че приема само ако изпълнят нейните условия.

В списъка с желанията на Линдзи освен да й бъде предоставена лична охрана и персонален самолет, на борда на който ще й правят прическата, грима и маникюра, както и настаняване в луксозен мезонет в хотела „Риц Карлтън“, актрисата е включила и колко ще струва нейното участие в предаването на Андрей Малахов – 500 хиляди лири, което прави 42 млн рубли по актуалния курс, както и среща с президента на Русия Владимир Путин, с когото да си направи снимка за спомен. Ръководството на първи канал е дало съгласие да изпълни нейните желания.

Все още е актуална сред светския елит на Русия клюката за романа между Линдзи и бизнесмена Егор Тарабасов, който пламна в началото на тази година. В разгара на лятото обаче се разбра, че 24-годишният руснак след бурен скандал е зарязал 30-годишната холивудска актриса и се е прибрал в Москва.

Егор е син на Дмитрий Тарабасов – собственик на голяма транспортна компания и няколко магазина. Преди няколко години той е напуснал родителите си и е заживял в Лондон, където младокът е собственик на английската агенция за недвижими имоти Home House Estates.

www.sbj-bg.eu