Гост-лекторът от Русия Наталия Костадинова представя темата „Животът – отворена книга за всеки човек“

За първи път тази година в Бургас и във Варна се провежда семинар на тема „Животът – отворена книга за всеки човек“. Темата за живота и неговата същност е обширна и може да бъде разглеждана от много страни. Гост лекторът био енерго терапевт от Русия Наталия Костадинова гостува в Бургас на 17 юни и във Варна на 18 юни, за да представи своята теория за човека като основна структурна единица на обществото и темите, които засяга този въпрос, на базата на дългогодишния си опит като терапевт, медик и психолог.

fb2a11161f1de68510d712ce4d95019e

Всеки от нас си задава въпроси за смисъла на живота, за интуицията, за знаците и съвпаденията, които насочват пътя ни в определена посока. На тези и на още теми можете да научите отговорите и да чуете една нова и в същото време стара, колкото света, теория.

Основните точки, по които се движи темата за човека и неговото място във вселената и по-тясно в обществото, са:

Човекът – изграждане в материално и енергийно отношение; Взаимодействия и взаимовръзки между материя и енергия в човека; Адептът – понятие и съдържание; Информационна банка; Как се свързва адептът с нея и по какъв начин получава чиста информация; Интуиция, сетивност, свръхсетивност, ясновидство; Какво е интуиция и как да я управляваме, развиваме и използваме; Каква е връзката и зависимостта между интуиция и свръхсетивност; Ясновидството като следствие на свръхсетивната интуиция.

Няма въпроси без отговори. Всеки един човек усеща себе си най-добре, въпросът е до колко се обръщаме към себе си и вярваме на усещанията си.

Семинарът се провежда в Бургас на 17 юни, от 16:00ч в Концертна зала Иван Вульпе и във Варна на 18 юни, от 16:00ч във ФК Варна.

Билетите са в продажба от днес. Редовната цена е 20лв, САМО до 16 май можете да ги закупите на уникалната ПРОМО цена от 10лв. на касата на Държавна Опера Бургас и на ФК Варна.