Върхът в руската танцова школа FLEXX BALLET пристига в България

Върхът в руската танцова школа FLEXX BALLET пристига в България

Публикувано от:

НЕВИЖДАНА ДОСЕГА ПРОМОЦИЯ НА БИЛЕТИ ЗА ТУРНЕТО НА FLEXX BALLET

Върхът в руската танцова школа FLEXX BALLET пристига у нас, като част от световното си турне за 2017-та година. Единствено от 26.04  до 16.05 включително имате уникалната възможност да закупите Промо билети на цена само 20 лева за концерта в Стара Загора. Редовните цени на билетите са от 40 до 80лв. Тази невероятна промоция е комплимент от FLEXX BALLET и организаторите от EventsJar към публиката в Стара Загора. След като миналата година FLEXX BALLET направи фурор в София, в зала 1 на НДК, се завръща с ново шоу и ще бъде приветстван в няколко български града.

Обичаната класика на руското танцово изкуство, съчетана с най-доброто от съвременна Русия, екстремни танци, визуални ефекти и много емоционална атмосфера представя новото шоу на FLEXX BALLET – FANATICA. Спектакълът разказва история за отношенията между мъжа и жената и техните нюанси, обрисувани в отделни сцени. Невероятната пластичност , динамика и движения в танците предават на зрителя съвсем реално човешките емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Невиждано досега на Балканите, това шоу ще завладее сетивата и сърцата ви.

FLEXX BALLET е обичан по цял свят. Световното турне тази година включва градове от цяла Русия, Китай, Германия, Франция, Италия, Швеция, Финландия и няколко града от България. Първите обявени градове са Варна -16.12, Бургас – 17.12 и Велико Търново – 19.12 и Стара Загора – 20.12. Само през следващите пет дни, купете билет за FLEXX BALLET на уникалната Промо цена от 20 лева!

Билетите можете да намерите на касата на Държавна Опера Стара Загора и онлайн на Ticketpro.bg.