Бургас и Варна изненадани с лед и сняг

Варненци замръзнаха, изправени на крака, с неспирни аплодисменти и възторжени викове „бис“ в продължение на 5 минути, след първото представление на Държавният Балет на Лед от Санкт Петербург.

Снощи (23.11.2014) част от публиката, на претъпканият до краен предел, Фестивален и Конгресен Център – Варна, побърза да докосне леда на сцената за да се увери, че всичко е истинско.

„Тъкмо свикнах с идеята, че пред мен на сцената има истинска ледена пързалка и започна да вали сняг. Да, заваля сняг в залата. Беше наистина приказно“ Това сподели един от зрителите след края на „Лешникотрошачката“.

Приказното усещане се подсилваше и от факта, че за една вечер артистите използваха над 200 костюма, изработени специално за шоуто в шивашките ателиета на Марийнския Театър.

Повече от един ТИР ръчно изработени, реквизити и декори, със специални покрития и бои, допълваха атмосферата и ефекта на неповторимост.

Според организаторите, турнето е повече от успешно и всичко върви по план.

„Най-големите късметлии са търновци“ споделя продуцента на тура.

„Публиката на Велико Търново е облагодетелствана от факта, че разполагат с прекрасна и голяма зала, каквато е Двореца на Културата и Спорта „Васил Левски“която се надяваме да напълним на 26-ти и 27-ми.

Останали са много малко непродадени билети между 20 и 60 лв, както и ВИП-билети по 80лв, които могат да бъдат закупени в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ, на касата на ДКС, зала 1 на НДК (за София) и онлайн в системата на Eventim.bg.“