Барак Обама беше определен като най-лошият президент на САЩ от Втората Световна война насам

Барак Обама беше определен като най-лошият президент на САЩ от Втората Световна война насам

Публикувано от:

Годините на Барак Обама като президент на САЩ могат да се опишат по следния начин: прекрасна промоция, последвана от ужасен филм, коментира британският в. The Telegraph
Точно колко лошо е представянето му? Има разлика между „лошо” и „невъобразимо лошо”. Ние вероятно никога не сме чували за най-некачествените филми, които са били правени. Те биват забравени, но не и подигравани. Съществуват обаче и наистина катастрофални провали. Това са филмите, които идват с огромни бюджети и големи очаквания. 
Президентството на Обама се вписва в последната категория- изключително талантлив и въодушевяващ, но в крайна сметка незадоволителен. 
Според публикуваното тази седмица проучване на Университета Куинипиак, американските граждани определят Обама като “най-лошия президент” след Втората световна война. Това може би е честна оценка, а може би не е, особено като се има предвид конкуренцията му в лицето на Джими Картър и Джордж Буш-младши. По-голямата част от анкетираните казват, че “нацията щеше да бъде по-добре”, ако Мит Ромни беше спечелил последните президентски избори.