Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Поп идолът Енрике Иглесиас, който твърдо няма намерение да се жени за дългогодишната си приятелка Анна Курникова, за пореден път направи любовно признание на доскорошния секссимвол на световния тенис.

Girls_Beautyful_Girls_Anna_Kurnikova_004850_На въпрос на вестник „Дейли Стар” с какво го е пленила рускинята, певецът първо отговори: „С потресаващата си външност, разбира се.” След което поясни: „Нали сте наясно, че като влезете някъде и видите момиче, не можете да кажете, че сте очарован от чувството му за хумор, преди да сте поговорили с него…”
anna_kournikova_47

Запитан в какво се крие тайната на хармоничните им отношения, Енрике отговаря без колебание: „Няма никаква тайна. Просто при нас всичко е перфектно. Връзката между двама души винаги минава през възходи и спадове. Важното е двамата да преодолеете тежките моменти, като си помагате.”

anna-kournikova-iglesias
„Ако ме питате защо Анна е жената за мен, нямам колебания – продължава Иглесиас. – На първо място тя е най-свястното момиче на света. Тя намира моя глупав хумор за смешен и разбира чудесно кой съм аз. Дори е готова да жертва личното си време, за да ми помогне да правя своята музика. Това е огромна саможертва и аз я уважавам.”

Violeta-Vukovska-39

French Open Kourniko

Anna_Kournikova_020