Аз подкрепям България за Евровизия – 2017

Късно снощи Кристиан Костов ни накара да изтръпнем от гордост за три минути и съвсем заслужено си заслужи още поне едно изпълнение на голямата сцена на „Евровизия“.

Днес, 13 май от 22:00 българско време е големият финал на конкурса, който ще определи новият носител на кристалния микрофон. След края на снощното шоу се определи и стартовия ред на изпълнение и Крис ще излезе под номер 25 в утрешната вечер. Всички българи в чужбина могат да го подкрепят като следват инструкциите в нашата специална страница.
Как да подкрепим Кристиан Костов накратко?
Шоуто започва от 20:00 по Гринуич, 21:00 централноевропейско време, 22:00 източноевропейско време;
България няма право да гласува за нашия собствен представител. Всеки глас изпратен в негова полза от територията на страната ще бъде таксуван, но не и зачетен;
В чужбина трябва да гледате номерата, изписани на екрана от страна на местната телевизия. Информация за излъчването на „Евровизия“ във всяка държава можете да намерите тук. Ще се постараем да осигурим номерата за гласуване в аванс, но не можем да гарантираме за достоверността на абсолютно всички данни. Ако имате проблем с гласуването, молим да ни информирате веднага чрез нашата фейсбук страница. За Ваше улеснение можете да изтеглите и специалното приложение на „Евровизия“.
Гласуването започва след края на последната песен – номер 26 Франция. Приблизителното време на начало на гласуването е 00:04 българско време и респективно – 23:04 централноевропейско. Имайте предвид, че този може да се промени, следвайте нашите социални мрежи за информация в реално време.