Един колективен „общ враг“ вече преследва човечеството

Ювал Харари, говорителят на Клаус Шваб, наскоро направи изявление, от което на всички трябва да им побият тръпки по гърба. „Ако лошото стане още по-лошо и настъпи потоп“, казва Харари, той и сходно мислещата кабала от сенчести световни господари „ще построят Ковчег и ще оставят останалите да се удавят“.

На друго място Харари разяснява причините за хладното безразличие на неговите колеги елитаристи към съдбата на огромното мнозинство от жителите на Земята.:

„Ако се върнете в средата на 20-ти век и помислите за изграждането на бъдещето, тогава вашите строителни материали са милионите хора, които работят усилено във фабриките, във фермите, войниците. Те са ви необходими. Без тях няма да имате никакво бъдеще.“

Той иска да каже, че вие – имайки предвид доминиращите социални и финансови елити от онази епоха – все още се „нуждаете“ от труда на милиони хора в различните сфери на икономическата дейност, за да реализирате печалба. Оттогава насам как са се променили нещата според „футуролога“ Харари?

„Сега, бързо напред към началото на 21-ви век, когато просто не се нуждаем от огромното мнозинство от населението, защото бъдещето е свързано с развитието на все по-сложни технологии, като изкуствения интелект [и] биоинженерството, повечето хора не допринасят с нищо за това, освен може би с данните си, и каквото и да правят хората, които все още правят нещо полезно, тези технологии все повече ще ги правят излишни и ще направят възможно заместването на тези хора.“

Елитарният говорител Харари заслужава признание за смразяващата кръвта честност, ако не и за моралността на неговите и на господарите му „виждания“. Той ясно изразява мнението, че този автор, редакторите на този портал, неговите читатели и останалото човечество са излишни и освен каквато и да е икономическа полза, която все още могат да имат, са лишени от всякакво присъщо достойнство или стойност.

Харари и прекият му началник в елитарната номенклатура Клаус Шваб формално са частни лица. Техният организационен инструмент, Световният икономически форум, е частна неправителствена организация, регистрирана в Швейцария. Формално те нито представляват, нито говорят от името на някое правителство или официална структура, която има право да претендира за легитимност. Те нямат право да планират или уреждат бъдещето на човечеството, освен самовластието, което са си присвоили те и олигархичните глобалистични центрове на властта, с които общуват и се смесват. Никой не ги е избирал или упълномощавал да планират ничие бъдеще, освен своето собствено, и то в строго частно качество.

Според тях, разпореждането с бъдещето на човечеството е точно това, което правят в Давос на пленарно заседание веднъж годишно, а през останалото време – в конспиративни разговори помежду си.

Характерът на „планирането“, в което те участват, трябва да представлява дълбок интерес и сериозна загриженост за всеки. Не само заради необузданата арогантност, която се демонстрира, но и заради убийствения замисъл, който стои в основата му, в огромен и невъобразим досега мащаб, който Рафаел Лемкин не е бил в състояние да си представи, когато е измислил термина „геноцид“.

Когато и ако предсказаното „цунами“, което ще удави човечеството, се случи, а можем да бъдем сигурни, че Харари и кохортите му имат способността да го направят в избрано от тях време и по избран от тях начин, както показа наскоро изфабрикуваното здравно събитие, те няма да оплакват жертвите. Напротив, те ще се радват на успеха на своето дело. Когато по-голямата част от човечеството се „удави“, те ще злорадстват.

Безспорно е, че Харари говори не само от свое име или от името на Шваб. Той публично изразява идеологическата визия за една обезлюдена Земя, изчистена от човешко присъствие и оцветена в окултна мизантропия. Тази визия се споделя от всички светила на неговата елитарна група.

Бил Гейтс, високопоставен член на тази група, настойчиво подчертава необходимостта да се избавим от безполезните множества с всякакви средства, честни или нечестни. Едно от тревожно ясните изказвания на Гейтс по този въпрос беше премахнато от YouTube, уж заради „нарушаване на правилата на общността“. Истинската причина за изтриването на коментарите му от интернет е опасността те да предизвикат тревога сред набелязаните „жертви на наводненията“ и да ги провокират да реагират с неконтролируема ярост, щом разберат какво са им подготвили елитарните „визионери“.

Тези психопатични серийни убийци (не бива да премълчаваме), използвайки огромните си финансови, политически и медийни ресурси (за промиване на мозъци), неумолимо осъществяват програма за убийствено глобално обезлюдяване. Депопулацията, както Харари честно признава, означава физическо премахване на толкова човешки същества, колкото те смятат за излишни или безполезни за своите цели. Концепцията за контрол на населението, отново без да се премълчава, е техният код за глобален геноцид.

Римският клуб, един от институционалните компоненти на мрежата за обезлюдяване, в програмен документ, публикуван през 1974 г., не би могъл да формулира по-ясно основния принцип на своята геноцидна философия: „Земята има рак и ракът е човекът.“ Необходимо ли е да поясняваме, че раковите заболявания не се отглеждат и култивират? Раковите заболявания трябва да бъдат изкоренени.

  1. Уилям Енгдал наскоро хвърли изключителна светлина върху дълбоките корени на този гнусен план, обсъждан и изпълняван открито от злонамерените му организатори пред очите на набелязаните жертви. Енгдал показа, че извратеняци като Шваб и Харари са само публични лица на злонамерен план за трансгенерация.

Енгдал цитира доклад на Римския клуб „Първата глобална революция“. В него се признава, че твърденията за глобалното затопляне с CO2, служещи като удобна обосновка за насилствено налагане на човечеството на безкраен набор от разрушителни структурни промени, са просто измислена уловка.

Това е така, защото „…общият враг на човечеството е човекът. В търсене на нов враг, който да ни обедини, стигнахме до идеята, че замърсяването на околната среда, заплахата от глобално затопляне, недостигът на вода, гладът и други подобни биха били подходящи. Всички тези опасности са причинени от човешката намеса и могат да бъдат преодолени само чрез промяна на нагласите и поведението. Истинският враг тогава е самото човечество.“

„Програмата – мрачно заключава Енгдал – е мрачна, антиутопична и има за цел да унищожи милиарди от нас, „обикновените хора“.

Необходимо е да се направи важно уточнение. Човечеството не е враг, а напротив – то е венецът на Божието творение. И тъкмо човечеството сега е изправено пред непримирим враг, в случая колективно въплъщение на определящата характеристика, която Едуард Гибън приписва на покварените императори Комод и Каракала: „общ враг на човечеството“.

Този път обаче човечеството вече не се сблъсква с перверзните странности на отделен маниак. Днес то трябва да се изправи срещу колективното олицетворение на Комод и Каракала под формата на покварена световна олигархия, изпълнена с опасни заблуди за всемогъщество и безнаказаност.

Защо сме избрали да се занимаваме с тази мрачна тема? На първо място, защото планираните жертви на геноцид по целия свят имат право да бъдат информирани и естествено имат право на самозащита, за да запазят собствения си живот и този на семействата си, както и да гарантират целостта на своите общества, култури, историческа памет и начин на живот.

Но има и друга важна причина – да разобличим цинизма и пълната аморалност на фанатиците на геноцида, които все още направляват съдбата на значителна част от човечеството и непрекъснато полагат усилия да си върнат пълния контрол над останалите.

Действайки чрез своите пълномощници Германия и Руанда, към които неотдавна се присъединиха Франция и няколко други марионетни правителства, те имаха наглостта да внесат в Общото събрание на Организацията на обединените нации резолюция за осъждане и отбелязване на измисления „геноцид“ в Сребреница, обвинявайки в геноцид нация, която през ХХ век сама е била обект на фактическо унищожение.

Това е престъплението, което те самите нагло планират да извършат не в някоя отдалечена балканска община, а срещу цялото човечество.

Психопатите-серийни убийци, използвайки огромните си финансови, политически и медийни ресурси, неумолимо осъществяват програма за убийствено глобално обезлюдяване.

Автор:

Стефан Карганович

Председател на Историческия проект „Сребреница“

Източник: https://strategic-culture.su/news/2024/04/20/a-collective-common-enemy-now-stalks-mankind/

https://www.bloombergtv.bg/a/4-analizi/91113-globalnoto-obezlyudyavane-ignoriranata-ekzistentsialn