Шарапова: Скромен и обикновен човек съм, радвам се за Григор

Приятелката на Григор Димитров се нареди на първо място в списъка на „Forbes“ за най-високоплатени спортистки с доходи от 24,4 млн. долара.

Руската тенис звезда Мария Шарапова сподели, че въпреки заработените милиони долари от тениса, рекламни изяви и спонсорски договори, се чувства много земен, скромен и обикновен човек, пише gong.bg. Приятелката на Григор Димитров стартира участието си в Откритото първенство на Австралия днес по обяд с мач срещу Петра Мартич от Хърватия.

Втората ракета в света при жените в края на 2014 г. се нареди на първо място в списъка на „Forbes“ за най-високо платени спортистки с доходи от 24,4 млн. долара.

„За начало искам да кажа, че съм доста скромна. Аз съм един обикновен човек. Не ми е нужно изобилие от скъпи вещи, за да се чувствам щастлива. Комфортно ми е в кръг от близки и приятели, също така обичам караоке“, каза Шарапова. Тя сподели още, че е много доволна от прогреса на своя интимен приятел Григор Димитров.

„Въпреки, че нашите кариери се развиват паралелно, приятно ми е да имам такава поддръжка. Той прогресира сериозно през последните години. Следих как се развива кариерата му от юношеските години и сега съм радостна, че той се движи към върха“, добави Шарапова.

Димитров се класира за втори кръг на Аустрелиън Оупън, след категорична победа над немеца Дъстин Браун в три сета 6-2, 6-3, 6-2.

error: Съдържанието ни е авторско!