В света на руската кухня

В света на руската кухня с “Березка”- официален партньор на “Подмосковние вечера” в София. Самолетен билет до Дубай и много глезотии очакват гостите.

Видни гости от политическия и бизнес елит от Москва пристигат в София, за да вземат участие в руския формат на популярния лайфстайл експерт Атанас Лазаров.

Домакини на лъскавата гала вечеря “Подмосковние вечера” на 14 март в “ При орлите” ще бъдат Олга Ускова и Атанас Лазаров, които ще посрещнат своите скъпи гости от Русия и България.

Специални гости ще бъдат и посланници от Международния младежки парламент.

“Благодарение на магазини „Березка“ ще се потопим в света на руската кухня, ще вдишате от атмосферата на руската култура и ще се отдадете на приятни спомени“, казва Виктор Бакурович, собственик на веригата гастрономи „Березка“.Всички гости ще си тръгнат с подаръци от “Березка” и незабравим спомен от култовата гала вечер.

В понеделник е официалното откриването на офис „Сухба-Европа“ в България и на Международната конференция „Евразийски диалог“, която ще се занимава с проблемите на междукултурния диалог и търсенето на начини за подобряване на сигурността на Интернет пространството и за намаляване на напрежението в света. Ще ви бъдат представени възможности за разработване на проекта „Сухба“ в евразийското пространство.

Президентът на Suhba “ г-н Тохир Тухтаров е един от почетните гости на “Подмосковние вечера”,който идва със свой екип директно от Москва. Неговата мисия е за чисто интернет пространство и безопасност от сърфирането за децата ни.

Тандемът от “Черешката на тортата” по Нова ТВ – Тв водещата Гери Дончева, Петя Раева Станимир Гъмов и Анна Мария Чернева ще са официални гости на г-н Наско Лазаров.

Самолетен билет до Дубай от партньорите FLYDUBAI, изключителни подаръчни комплекти от верига руски магазини Березка, ваучери от Азиатски СПА центрове Виктория, инкрустране на Svarosvski от дентални клиники ЕО Дент,изготвяне на хранителна програма от д-р Енджи Касабие, ВИП уикенд в Роял СПА Велинград, Компекс Рускивец Добринище, Премиер лъкшари хотел Банско, хотел Мурите, Рилец ризорт и СПА Рилски манастир са само една малка част от подаръците за ценителите на руската култура и изкуство.

Атанас Лазаров и Оля Ускова ще посрещнат ценителите на Русия на 14 март от 18.00 часа в обятията на вдъхновяващия ресторант панорама “При орлите”, където от високо всички ще се насладят на красива нощна София.

Официалното афтър парти е в Biad premium club с домакин Димитър Иванов.

20bb9747-9c44-42be-b14f-35dcef1dc8cc3a5237f3-5814-4174-b687-125afc615f47