Strauss Orchestra Vienna с мащабно коледно турне в пет български града

Коледното настроение вече завладя петте най-големи български града с предстоящото турне на световния симфоничен оркестър Strauss Orchestra Vienna. Виртуозите на виенската класика ще представят една зимна приказка от класически произведения. Диригент на оркестъра е музикалният курифей Петър Гут. Като истински професионалист и верен последовател на творчеството на Щраус, той дирижира и с цигулка в ръка.

Strauss Orchestra Vienna е виенски оркестър с традиции и стил, утвърдил се с името си не само в австрийската столица, но също така и в Америка и Азия. Многобройните турнета и участия в новогодишни фестивали, както и множеството записани албуми, превръщат Strauss Orchestra Vienna в синоним на автентичната виенска музика от времето на фамилията Щраус.

Концертите са част от голямото празнично турне на музикантите, като те ще гостуват в Пловдив на 10 декември, Бургас – 11 декември, Варна – 12 декември, Велико Търново – 13 декември и София – 14 декември.

Класическата музика на фамилията Щраус е заредена с толкова много позитивни ноти, с гениални идеи и със съкровени емоции. Идеалната атмосфера за посрещане на най-светлия празник за всички – Коледа. Билетите във всички градове се изкупуват невиждано бързо.

Концертите са:

Пловдив, 10 декември, в Държавна опера, от 20 часа

Бургас, 11 декември, в Държавна опера от 20 часа

Варна, 12 декември, във Фестивален комплекс от 20 часа

Велико Търново, 13 декември, в ДКС „Васил Левски“ от 19 часа

София, 14 декември, в зала 1 на НДК от 20 часа

Цените на билетите в някои от градовете все още са в промоция с 10 лева по-ниски цени от редовните, които са от 30 до 60 лева и ВИП – от 80 до 100 лева.

Билети за концерта се продават на касата на НДК, на касата на Държавна опера Пловдив и Бургас, Туристически Информационен Център Велико Търново, Фестивален комплекс Варна, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg..