Niva с брутална визия идва в началото на 2016-а

Кросоувърът XRay ще застане на конвейера през януари 2016 г., а през април същата година в серийно производство ще излезе и версията с постоянно задвижване на двете оси XRayCross.

Това разкри в телевизионно интервю президентът на АвтоВАЗ Бо Андерсон, отбелязвайки, че двата модела ще станат „революционни продукти в моделната гама на Lada, информира autoclub.bg.

„В течение на следващите два месеца ще пуснем новата линия Cross (KalinaCross и LargusCross). Това не е революционен ход, но това са по-привлекателни продукти. През септември следващата година ще произвеждаме автомобила „Веста“ – това вече е революционна крачка. В януари 2016 г. пускаме XRay. През април ще се появи XRayCross. Това вече са революционни продукти. Но всеки автомобил, който имаме, е необходимо да се подобрява, крачка след крачка. А 20% пазарен дял без нови продукти няма да постигнем“ , коментира шефът на АвтоВАЗ.

Новия ChevroletNiva дебютира на Автосалон Москва 2014

Съвместното предприятие „GM-АвтоВАЗ“ публикува първи фото анонси на новото поколение ChevroletNiva, дебютът на който е предвиден за Автосалон Москва 2014 в края на август. Върху разпространените снимки са запечатани задната част и силуета на автомобила.

От компанията отбелязват, че кросоувърът ще бъде стилистично по-близо към моделната гама на Chevrolet, отколкото предишната версия на всъдехода. Бруталният външен вид пък позволява да се говори, че това ще бъде истинска Niva.

http://fakti.bg/

error: Съдържанието ни е авторско!