Mаша и Мечока на гости на българските деца

Mаша и Мечока на гости на българските деца

Публикувано от:

Специално за най-малките почитатели, музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа” ще представи спектакъла „ Кутията на щастието”.

Представлението е оригинална руска адаптация на един от най- любимите на децата по цял свят анимационен сериал „ Маша и Мечока”, говорещ на същия език с деца и възрастни. Разказва за приятелството на едно малко момиченце Маша и бивш цирков артист Мечокът. Образът на Маша представя едно невероятно активно момиче с весел нрав, което никога не седи на едно място и е убедена, че целият свят е създаден само за нея. Тя е упорита, любопитна и по детски наивна.

Мечокът – бивш цирков артист, приятел и ментор на любопитно момиче Маша. Живее в уютната къщата в гората. Обича да лови риба, отглежда пчелите, събира горски плодове и гъби, знае как да жонглира, кара колело, кънки и ролери.

Спектакълът „Кутията на щастието ” е с продължителност час и половина, в който умелото са съчетани комедийност, безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно и музикално разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи задълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.

Автентични декори, кукли по-големи от човешки ръст, разнообразни многоцветни костюми, интересна хореография, и като цяло общата атмосфера на положителна нагласа и възторг, ще пренесат публиката в един магичен свят.

Богатата и изключително атрактивна постановка ще бъде адаптирана на български език и представена на сцената на градовете:

София 20 ноември – зала 1 на НДК , 2 представления. Първото ще започне от 14.00, а второто – от 17:00 часа.

Пловдив – 19 ноември – Дом на културата “Борис Христов” , 2 представления. Първото ще започне от 15.00, а второто – от 18:00 часа

Ст. Загора- 18 ноември- Държавна опера , от 18.00

Варна, 16 ноември – Фестивален и конгресен център ,

Бургас- 17 ноември, Държавна опера ,

В. Търново – 14 ноември Дворец на културата и спорта” Васил Левски”

и Русе – 15 ноември „Доходно здание”.

“Маша и Мечока” е букет от емоционалност и техническо майсторство, което го налага като безусловен бестселър.

Билети можете да закупите на Билетен Център НДК, на касите на бензиностанции ОМВ, магазини Пикадили, Офис 1 и в системата на Eventim.bg.