CFP: Ще дойде ден и европейците ще молят Русия да ги спаси от ислямските фанатици

CFP: Ще дойде ден и европейците ще молят Русия да ги спаси от ислямските фанатици

Публикувано от:

Тя остава единствената голяма и богата страна, която не слуша смахнатите от Брюксел и безумците от Вашингтон

Може да дойде такъв ден, когато повечето жители от Европа да се спасяват от религиозни фанатици в Русия и да молят тази голяма страна за помощ, пише чешкият журналист Ладислав Кашука в портала Czech Free Press.

„Още в обозримо бъдеще може да се създаде такава ситуация, когато християните и атеистите ще избягат от ислямските фанатици от страните, където ще горят улици и ще бъдат унищожавани културни паметници” – пише журналистът.

Подобно нещо, отбелязва той, стана с иракските и сирийските жители.

Кашука подчертава, че „планът за масово преселване на народите” се е зародил в умовете на лидерите на западния свят.

„Техният план се заключава в това, да хвърлят света в насилие и хаос, които впоследствие с цел „нормализиране на ситуацията” ще бъдат използвани за въвеждане на нечувани преди тоталитарни порядки – от политиката на шпионажа и системи за видеонаблюдение чак до масово подслушване на телефони и дори до чипиране на населението” – твърди чешкият журналист.

Кашука продължава: „Така че може да настане ден, когато мнозинството нормални, не много богати жители на Европа да се спасяват в Руската федерация, (богатите ще бягат в САЩ) и ще молят тази богата страна за помощ и покрив. Русия е последната силна и богата европейска страна, която не влиза в ЕС, която не е длъжна да слуша заповедите на смахнатите от Брюксел, (които пък слушат други безумци от Вашингтон) и която единствено ще има достатъчно място да приеме толкова много хора, и главното с голямата си и силна армия ще съумее да защити своите граждани от хаоса, който може да следва бегълците по петите.”/БЛИЦ/