Apple Watch ще се продава и в Русия

Русия пуска от 31 юли продажба на часовниците Apple Watch в интернет магазина Apple Online Store и в други магазини на Apple.

Часовниците ще се продават в iPort, Re:Store, C-store, гласи съобщение на компанията.

Отделно в Централния универсален магазин (ЦУМ) в столицата също ще бъде открита разпродажба и на часовниците, но и на други продукти на компанията като iPhone, iPad, MacBook и аксесоарите Apple. Най-евтиният часовник Apple ще струва 24 000 рубли (едно евро е 61,69 рубли), а най-скъпите с жълто и розово злато 1,12 млн. рубли.

„В съответствие с каноните на високия стил „Епъл“ разшири дистрибуторската си стратегия, като включи най-влиятелните в модната индустрия универсални магазини и бутици“, така компанията обясни избора на ЦУМ за Apple shop.

В момента компанията има 8 специализирани бутици по света, където се продават Apple Watch. Те са Corso Como в Италия, Boontheshop в Южна Корея, The Corner в Германия, Colette във Франция, Dover Street Market във Великобританиь и Японии, Malmaison в Сингапур и Maxfield в САЩ.

Освен в Русия на 31 юли ще започне продажба на Apple Watch в Турция и Нова Зеландия. Така общият брой на страните, в които ще са достъпни тези луксозни часовници, ще достигне 23.

error: Съдържанието ни е авторско!