Фотограф: Людмил Димитров

Фотограф: Людмил Димитров

9 МАЙ В СОФИЯ МИНА ПОД ВЪЗГЛАСИТЕ: ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ! СЛАВА НА РУСИЯ!

Публикувано от:

На 09.05.2014г. в гр.София се състоя  шествие в чест на 69-годишнината от Деня на победата над фашизма във Великата Отечествена война. Шествието, което беше обявено в социалната мрежа “Фейсбук” от Гражданска инициатива ”България подкрепя политиката на Русия” събра повече от 500 участника. Сборният пункт на шествието беше пред Президентството на РБ и продължи по бул.”Цар Освободител” до Паметника на Съветската армия.

“9 май зове: НАТО да се измете!”, “Да живее ПУТИН!”, „Русия, не си сама!”, „Бог е с Русия, “Победата е за Русия”, „Русия – страж на мира на планетата!”, „ЕС и САЩ са коалицията на тъмнината”, „НАТО, МВФ и ЕС, всичко да се измете!”, „НАТО вън!”, “България в Евразийския съюз” бяха част от лозунги, издигнати на организираното от Гражданска инициатива ”България подкрепя политиката на Русия” шествие.

Това не е просто един от многото празници, а Ден на ПОБЕДАТА над фашизма и тъмнината.

Mного от по младите българи не знаят какво символизира тази дата.
Днес, западната пропаганда натрапва на населението в българия, а и по света, че 9-ти май е празник на Eвропа???

Tова се прави с една цел да се потули истината за тази дата и да се лансира с подмяната – европейски ден! Западната пропаганда е в смъртна агония и нейните опити за пренаписване на световната история се провалиха тотално!

9 май официално отбелязва победата на Русия над Хитлеристка Германия, но неофициално е денят, в които руснаците унищожиха намеренията на тези, които пратиха Хитлер с цел да унищожи Русия и да завземе нейните неизчерпаеми ресурси.

Днес човечеството води борба с новия фашизъм, който напада и иска да превземе народите чрез различни форми и под фалшиви флагове. На човечеството му предстои да извоюва своята Нова Победа и тя ще бъде Победата, която ще съгради новия свят. Но не свят на новия колониализъм и икономически роби, наречен „глобализъм”, а свят на доброто и на суверенните държави. Свят на развитие на потенциала на всяка нация и добросътрудническия съюз помежду им.

Източник: http://bgeurasia.org/index.php/en/news/29-2014-05-09-22-08-21