Александър Шепс: Бъдещето за Русия е оптимистично

През 2017-та западните страни и Русия ще нормализира отношенията си, но може да се стигне до масови вълнения или дори до военни конфликти, предупреждава Александър Шепс,  победител от 14-я сезон на телевизионното шоу „Битвы экстрасенсов“.

Мит е, че всеки от нас си има ангел-хранител. Тези благородни същества сами избират човека, на който да помагат. Ако сте агресивни, те може ви изоставят още на третия ден, предупреждава ясновидецът и маг Александър Шепс. Ще останете абсолютно беззащитен, ако това се случи, обяснява руският екстрасенс.
„Когато човек ругае, ангелът постепенно се отдалечава от него и в един момент като започне да повтаря „Господи, помогни ми“, за него закрилникът е като от друга планета. Той го чува, вижда, но не може да му помогне“, добавя младият екстрасенс.
Той съветва да развиваме своите интуитивни способности, за да се научим да слушаме гласа на своя ангел-закрилник.
Александър Шепс е един от най-младите и в същото време е сред най-талантливите магове в Русия. Той продължава делото на своята майка – ясновидката и контактьор Людмила Шепс, съобщава esoreiter.ru.
Александър е победител от 14-я сезон на телевизионното шоу „Битвы экстрасенсов“. Той има фантастични екстрасенски способности и 90 % от това, което казва, се сбъдва.
Според него, бъдещето за Русия е оптимистично. Магът твърди, че догодина част от санкциите ще отпаднат и отношенията между западните страни и родината му ще се нормализират. Стабилизирането на рублата и на икономиката обаче няма да е толкова бързо, колкото на хората им се иска и затова ще се стигне до масови вълнения и дори до военни конфликти. Няма обаче да има нова световна война, прогнозира ясновидецът.

error: Съдържанието ни е авторско!