$100 млн. за двубой между братя Кличко

$100 млн. за двубой между братя Кличко

Публикувано от:

Известният промоутър Дон Кинг е предложил 100 млн. долара на братя Кличко, за да излязат на ринга един срещу друг. За това съобщи 38-годишният Владимир Кличко, световен шампион в четири боксови версии. “Дон Кинг ни предложи 100 млн. долара, за да се бием помежду си. Обаче не виждам как ще стане. Дали сме клетва на мама, че това никога няма да се случи”, пише DARIK News‎.

“Тази тема се дъвче от години – дали ще изляза на ринга срещу Виталий? Хора, не изпадайте в истерия! Няма да дочакате такъв мач! Обичам Виталий и той ме обича. Вярно, в миналото сме тренирали заедно, единият е бил спаринг на другия. Но никога няма да се бием в официален мач! Дори за хонорар от 1 милиард!”.

43-годишният Виталий Кличко, бивш световен шампион, се отказа от бокса, за да се впусне в политиката. По-големият брат стана кмет на Киев, като преди това на два пъти участва в президентските избори.По-малкият Кличко е настоящ световен шампион във версиите Световна боксова асоциация (WBA), Световна боксова организация (WBO), Международна боксова организация (IBO) и Международна боксова федерация (IBF). Понастоящем украинецът се готви за мача срещу Брайънт Дженингс, който ще се състои на 25 април в Ню Йорк.