Януари е по-горещ с Ирина Шейк

Рускинята възпламенява страниците на VOGUE Бразилия
irina-vogue-brazil-def

2017 несъмнено започва обещаващо за руския супермодел Ирина Шейк. 

След като Шейк се появи на подиума на Victoria’s Secret с малко коремче и стана ясно, че с актьора Брадли Купър ще станат родители за пръв път тази година, разбрахме също, че ги чака й сватба. Моделът се разходи из Ел Ей с огромен пръстен с изумруд, а запознати разкриха, че звездната двойка ще мине под венчило през пролетта.irina-vogue-brazil-1

 

Сега Ирина стартира годината с не една, а цели две корици за модната библия VOGUE. Изкусителката грее на първия брой за 2017 на бразилското издание на списанието. Фотосесията е дело на Жампаоло Сгура и е заснета в Ню Йорк, с помощта на стилиста Ясмин Стреа.

irina-vogue-brazil-12irina-vogue-brazil-10irina-vogue-brazil-9

Издържани в спортен стил, кадрите показват Шейк в една небрежна, но много гореща светлина. Облечена в изрязани бански костюми, плетива, джинси и суичъри, Ирина демонстрира изкушаващите извивки, които я направиха звезда още с дебюта й за Sports Illustrated преди години. 

irina-vogue-brazil-11irina-vogue-brazil-8irina-vogue-brazil-5

Това е вторият път, в който рускинята краси корицата на VOGUE Бразилия. Дебютът й за изданието е през 2014 г., когато се шегува с факта, че в модните среди често я мислят за бразилка, заради мургавата й кожа, тъмна коса и плътни устни.  

irina-vogue-brazil-7irina-vogue-brazil-6irina-vogue-brazil-4irina-vogue-brazil-3

Шейк има няколко корици за VOGUE, като първата от тях е за испанското издание на списанието през 2013. От тогава сме я виждали в различни международни издания, сред които Мексико, Германия, Турция, Русия и Япония. Без съмнение най-популярна остава появата й на корицата на VOGUE Испания във фотосесия, в която си партнира с бившия си Кристиано Роналдо. Снимките са дело на известния фотограф Марио Тестино, а на самата корица Роналдо е гол, прикрит от тялото на облечената в бяла рокля Ирина.

Източник: missbloom.bg