Хиляди интернет потребители се присъединиха към флашмоба „#здесьхорошо“

Потребителите в социалните мрежи активно се включиха в руския флашмоб „#здесьхорошо“ (тук е хубаво – бел. ред.), иницииран от МИА „Россия Сегодня“, предаде РИА Новости.

Географията на снимките обхваща цялата територия на Русия: на тях могат да бъдат видени най-красивите места в Сибир, реките в Урал, крайбрежието на Краснодарския край, Крим, резерватите в Кавказ и др.

Потребителите споделят в социалната мрежа местата, където им харесва за работят и да почиват активно, да посрещат изгрева и да се любуват на красотата на природата, да се занимават с творчество и да възпитават децата си, да ловят риба, да тренират, да се разхождат, да размишляват за живота…

Във флашмоба, организиран по случай Деня на народното единство на 4 ноември, може да участва всеки потребител на социалните мрежи. Достатъчно е да публикува своя снимка с хаштаг #здесьхорошо и да отбележи мястото, където е направена фотографията.

След края на акцията въз основа на анализ на географията на снимките МИА „Россия сегодня“ ще публикува списък с най-щастливите региони, а най-ярките и интересни фотографии ще бъдат публикувани на сайта Ria.ru.