Телефонни шегаджии метнаха и русофоба Джон Маккейн

Американският сенатор Джон Маккейн трябва много да се е ядосал, след като руски телефонни шегаджии го вкараха в новините. Маккейн неочаквано разбра, че Москва се готви да го компрометира. В дискредитиращите го документи се твърдяло, че той е работил за руските тайни служби, който са го вербували още във Виетнам, съобщи „РИА Новости“.

Тази „тайна“ информация сенаторът научил от известните телефонни шегаджии Вован и Лексус (Владимир Кузнецов и Алексей Столяров), които преди няколко дни наплашиха членът на конгреса Максин Уотърс, че Русия атакува южноафриканската река Лимпопо.

Шегаджиите се обадили на Маккейн от името на украинския премиер Гройсман и го метнали, че Путин е наредил на известни хакери да проникнат в личните му компютри.

„Освен това руските власти са пратили по дирите ви самите Лексус и Вован, които планират денонощни атаки на вашите телефонни линии“, казали зевзеците.

Маккейн благодарил на „Гройсман“ за вниманието, разказал му за опитите на конгреса на САЩ да попречи за снемането на санкциите за Русия и обяснил, че вече ще внимава какво ще говори по телефона.

„Ще спечелим тази битка“, обещал сенаторът на руските телефонни шегаджии.

Източник: факти.бг