Стивън Сегал: Който си мисли, че Путин е влиял в изборите на САЩ е глупак!

Холивудският актьор Стивън Сегал, защити Владимир Путин в интервю за британската телевизия ITV.

В телемост от Москва Стивън Сегал нарече глупаци, всички, които смятат, че Русия е повлияла на избора за президент на САЩ.

И актьорът не издържа на бездарната пропаганда, която пише приказки за това как Русия избира президенти, правителства, за ръката на Кремъл, и че дори Доналд Тръмп е сложен лично от Путин.

« Дайте да си говорим честно- всички държави без изключение са въвлечени в шпионаж-американците шпионират, британците, руснаците, всички се шпионират един друг.
Обаче, всеки, който си мисли, че президентът на Русия Владимир Путин по някакъв начин е причастен към организирането на нагласени избори в САЩ, или че руснаците имат такива технологии, трябва да е пълен глупак»-, точно, кратко и ясно каза Сегал.

» Това е вид пропаганда, и в действителност има за цел да отвлече вниманието, за да не мислят хората в Съединените Щати какво се случва в действителност»

Стивън Сегал заяви още, че руснаците и американците се харесват.

» Мисля, че голяма част от хората в САЩ и в Русия се харесват. Ние се нуждаем един от друг. Руснаците и американците трябва да бъдат съюзници» – каза актьорът, който през 2016 година получи руско гражданство.

Източник: News Front