Николай Малинов: Когато псетата на моя цивилизационен враг лаят по мен, значи съм на прав път

Коментари   в       http://offnews.bg/  под   интервюто на Николай Малинов, дадено във връзка с референдума в Крим.

Предупреждаваме читателите, че коментарите са без редакция!

Кой ти е „цивилизационния враг“ бе капут? Къде са шибаните ти деца, къде са шибаните ти спестени, краднати парички.
Мамциата ти продажна свинска да еба, свиня бесепарска, марш да се биеш за „цивилизационния“ ти приятел – Русия и изобщо не се връщай тука. Да ти еба майката червена.

Русия и цивилизация, този другар сънува. Малинов прочети руските класици: Гогол, Чехов, Достоевски, Толстой – това цивилизация ли е?

И тази рубладжийска отрепка е в парламента ? И тази миризлива руска подлога получава заплатата си от нашите данъци ? Подобна измет не си заслужава дори куршума….

Другарю шпионин,ти не можеш да имаш цивилизационен враг,по простата причина,че ти и твоите господари не спадате към никоя цивилизация.Иначе,да …вие сте врагове на всички цивилизации.

Безроден, червен боклук. Всъщност този човек изрича на глас това което много получовеци си мислят в тази страна.

абсолютна боклучава курва е тоя малинов!!!

Очевидно е, че Русия налива милиони в България, за да могат подобни рубладжии, като въпросния никому не известен господин, да прокарват нейните имперски интереси в България. Въпросът е кога ще се откаже, защото в България номерът няма да мине. В България израстна едно цяло поколение, свикнало със свободата, със свободното пътуване и достъп на информация, което няма как да бъде оградено отново с телена мрежа и то по мекия начин – с пропаганда, основана на имагинерни за това поколение ценности като панславянсто,русофилство и т.н.
С подобни изказвания рубладжиите се опитват да заслужат заплатите си, но само засилват антируските настроения в България.