Ритон чакат Киркоров с кебапчета и шопска

Руската мегазвезда не консумира алкохол, а само кока-кола

 

Катя и Здравко от дует „Ритон” нямат притеснения по отношения на менюто, когато руската мегазвезда и техен приятел Филип Киркоров им идва на гости. Края на този месец се очаква отново руският Майкъл Джексън да посети страната ни за поредното си лятно турне „Другой”. Той е обещал, че ще намери време за раздумка със старите си дружки Катя и Здравко.

„Аз нямам никакви грижи с трапезата, когато Филип ни идва на гости. Той е много лесен по отношение на храната. За разлика от доста други хора буквално е влюбен  в българските кебапчета и иска да яде само това. А, да, обича и лютеница. Или пък шопска салата, само че без краставица”, разказа пред „Монитор” нежната половинка от музикалното семейство. Филип не консумира нито вино, нито друг алкохол. За сметка на това доста обича кока-кола, допълни певицата.

Турнето на Филип Киркоров тази година ще премине на 28 юни през Бургас (Летен театър), 30 юни – Варна (Летен театър), 3 юли – Велико Търново (ДКС), и 5 юли – София (НДК). „Другой“ е грандиозен спектакъл като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти.

Сцената е на шест нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, подобна на космически модул. По време на шоуто роденият във Варна поп идол и балетът сменят повече от 20 костюма.