Рамзан Кадиров: Няма да дочакате!

„Скъпи приятели! Последните дни ще влязат в историята на света,  като седмицата на най-широко разпространение на откровени лъжи. Вероятно за такъв кратък период от време никога и никъде не се е изливало толкова сплетни, фалшива и нагла дезинформация в ушите на хората.

Така наречените ”политолози, аналитици, специалисти” по темата Русия с подаване от страна на своите западни спонсори, твърдяха, че Президентът на Русия Владимир Путин е тежко болен, че не се появява пред журналисти, колеги и хора, че дори не е способен да се занимава с държавните дела. А най-усърдните заявяваха, че в Русия едва ли не е станал преврат. Откровените врагове на Русия, блъскайки един друг с лакти, се втурваха през глава към телевизионния ефир и първите страници на медийни издания, само и само за да представят желаното от тях за истина.

Нашият национален лидер Владимир Путин и неговият екип е над всичко това! И те постъпваха изключително правилно, като не реагираха по никакъв начин на този помиярски лай.

Езиците на всички ”ясновидци” онемяха обаче, когато видяха руския президент на официалната церемония в Санкт Петербург бодър, здрав и уверен в себе си!”, написа в личния си блог президентът на Република Чечения на Руската Федерация Рамзан Кадиров.