Пуснаха допълнително билети за ЛЮБЭ

Истински фурор предизвика предстоящият концерт на култовата руска група ЛЮБЭ у нас, който ще се проведе на 10 декември в Арена Армеец. Именно за това в продажба пуснаха допълнителни билети за впечатляващото шоу. Всички желаещи да присъстват на мащабното събитие могат да се сдобият от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията.

По време на концерта си у нас легендите ЛЮБЭ ще зарадват родните меломани с всичките си най-големи хитове – “Давай За”, “Комбат”, “Солдат”, “Там за туманами”, “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други култови композиции. С хармонично смесване на рок, блус, руска фолклорна и военна музика, музикантите гарантирано ще подарят невероятно преживяване на българските фенове.

Грандиозният “THE BEST OF” концерт на ЛЮБЭ е на 10 декември в Арена Армеец в София. Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатор на събитието е MOKO Solution.

Актуална информация за концерта, можете да намерите и на страницата на официалното Facebook събитие – Любэ / The Best of / 10 December 2016 /Arena Armeec .

Медийни партньори: Darik Radio, Комсомольская Правда Балкани. С подкрепата на: Cine Grand, Руски ресторант Арбат.