Посрещнете Старата Нова година в СССР

Домакините на събитието Караоке-Ресторант СССР,  гр.София, ул.Алдомировска 24,  канят всеки, който обича приятните емоции, руската кухня и музика да се присъедини  към  празненството за посрещане на Стара Нова година в  руският ресторант СССР, в който звучат класически руски песни и се носи мириса на борш, а хапването на руски ястия е  нещо обичайно.

karaoke sssr4

Водка и сельодка, шампанско с хайвер, „Бьоф Строганов“, киевски котлети, есетра, сьомга, моруна, шашлик, борш, солянка, пелмени и блини… Сигурно това е първото, което ви идва наум, когато чуете за класическата руска трапеза.

Но руската кухня не е само това. Както всяка голяма държава и СССР е възприела кулинарните рецепти на много страни и народи. И така се е получила една разкошна съкровищница от наслади за всеки вкус. От пикантните и пищни южни ястия до по-сдържаните, но не по-малко вкусни рецепти на Севера.
И все пак ще бъдете изненадани колко много от традиционно руските ястия са украсявали трапезата ви, без дори да сте знаели произхода им. Но може би най-приятното е, че за разлика от много други чужди рецепти руските ястия не изискват някакви суперекзотични продукти, нито пък са трудни за приготвяне.

Нека заедно в СССР  се пренесем във времето назад, за да похапнем руска кухня и  попеем руски песни, както и да усетим атмосферата на тази велика държава.

karaoke sssr2

 

Може да запазите Вашите места на 0895 08 2011 или  02/929 66 41

www.sssr.bg