Порошенко ще повтори съдбата на Янукович

Президентът на Украйна Петро Порошенко може да повтори съдбата на своя предшественик Виктор Янукович. Това заяви в ефира на телевизионния канал TBi депутатът от Радикалната Партия на  Олег Ляшко Игор Мосийчук, предаде «Звезда».

«Мисля, че Порошенко може да тръгне по пътя на Виктор Янукович. По фееричния път на идиотизма и да прави всичко на обратно, не така както иска обществото. А обществото настоява за оставката на Гонтарьова, но президентът на съвета за национални реформи, започва с това, че Олег Ляшко трябва да се извини на Гонтарьова за случая във Върховната рада», заяви Мосийчук.

Депутатът на страниците си в социалните мрежи отбелязва, че в момента по адрес на Порошенко има много повече проклятия, отколкото имаше по адрес на Янукович преди една година.

«Събитията през последните месеци и опитът от трагедията в Дебалцево показват, че в момента Порошенко и неговата свита реагират само на масовата критика в социалните мрежи и пред сградите на правителствените институции. Само на тези неща, те могат да проявяват някаква реакция», пише Мосийчук на страницата си във Фейсбук.