Поради огромен интерес „Маша и Мечока“ с две представления в София и Русе

Зала 1 на НДК и голямата зала на „Доходно здание“ в град Русе, се оказаха тесни да поберат всички желаещи да гледат премиерата на детския спектакъл с истински кукли „Маша и мечока – Кутията на щастието“, който ще се проведе на 20 ноември за гр.София и на 14 ноември за гр.Русе.

Заради големият интерес, билетите за първите представления бяха разпродадени за броени дни. Може би защото публиката вече е добре информирана, че само присъстващите в залата ще имат възможност да разберат „Какъв вид щастие е то и защо е скрито в кутия?“. Специално за всички зрители, трупата от Русия ще излезе за второ представление отново на сцената в 14.00 часа за София и 16:30 часа за Русе.

„Маша и Мечока“ се харесва както от малките, така и от вече порасналите зрители. Любимата на няколко поколения приказна история разказва за приключенията на палавото момиче Маша с весел нрав, което никога не седи на едно място и е убедено, че целият свят е създаден само за нея и Мечокът – бивш цирков артист, приятел и негов ментор.

Руският анимационен сериал „Маша и мечокът“ е преведен на 35 езика и се излъчва в повече от 100 страни по света. За да е по-достъпен за българската публика, той вече е адаптиран и с дублаж на български език.

Билети можете да закупите от мрежата на ИВЕНТИМ (www.eventim.bg), партньорската мрежа, както и директно на касите по места.