Официалния сайт на Олимпийските игри в Сочи пусна нова версия

Един месец преди старта на Зимните олимпийски игри Организационния комитет „Сочи 2014“ стартира нова версия на официалния сайт www.sochi2014.com.

Така сайта се превърна в по – интерактивен и предлага по-удобен достъп до пълната информация за графика на състезанието, атлетите, които участват в Игрите, спортни дисциплини и Сочи. Тук ще бъдат публикувани подробните резултати от всички състезания в реално време, докато посетителите на територията на Руската федерация за първи път в историята на Зимните игри ще могат да гледат на живо видео онлайн състезания. През 2014 www.sochi2014.com се превърне в един от най-популярните спортни сайтове на планетата – се очаква да бъде само по време на Олимпийските игри ще посети повече от 100 милиона потребители.

Новата версия на сайта се състои от пет основни секции – срещи и Резултати, спорт, медали, спортисти, страната – чрез които посетителят може да намерите цялата необходима информация за игрите. Също на главната страница можете да намерите график събития в календара, Топ Нюз, най-добрите снимки и действителната анкета броене часовник до началото на Игрите в Сочи.

За първи път посетителите на територията на Руската федерация ще могат да гледат мачовете точно на www.sochi2014.com. Те ще имат уникалната възможност да гледат на живо видео от състезанието в онлайн режим, както и междинни показатели за наблюдение на спортистите на всеки етап в реално време. Сайтът ще бъде на разположение и видео състезания с подробните резултати.

Сайтът също така има снимки и видео галерии с цветни секции от най-ярките моменти от Игрите. И в „медалите“ Посетителите ще научат не само това, което награди ще бъдат представени на Олимпиадата в Сочи, но също така и да се учат от предишните игри медал класиране.

Оценка на Сочи е публикувал онлайн „Ръководство за публиката“ – виртуален гид с най-пълна и актуална информация за мястото на Игрите, съоръженията и услугите.

Сайтът също включва услуга „Подкрепа екип“, чрез който посетителите ще могат да подкрепят любимия си спортист или страна в избрания социалната мрежа (VKontakte, Facebook, Twitter). И благодарение на новини блок „Гласът на Игрите“, посетителите ще научат най-интересното и най-новата информация за игрите, партньори за дейността, важната информация за зрителите, и много повече директно от сцената. „Гласът на Игрите“ ще информира читателите под формата на кратки съобщения, да се актуализират на всеки 15-20 минути.

Актуализирана версия на сайта на Игрите в Сочи отговаря на всички изисквания за достъпност. Сайтът със специални функции за потребители със зрителни увреждания.

 .