Обявен е конкурс за участие във форума «Славянска интеграция»

На 10 октомври в Тамбов ще се открие Международен младежки контактен форум «Славянская интеграция».

По съобщение на фонд „Горчаков”, във Форума, който се провежда за четвърта година, ще вземат участие младежи от Русия, Беларус, Украйна, Полша, Сърбия, Молдова и други страни – студенти, аспиранти, специалисти в областта на международните отношения, активисти от неправителствения сектор, представители на студентското самоуправление, СМИ и органите на държавна власт, ангажирани в международни дейности в сферата на работата с младежта.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на администрацията на Тамбовска област и Фонда за подкрепа на публичната дипломация „А.М.Горчаков”.

Форумът «Славянская интеграция» е престижно и едно от значимите мероприятия, провеждащо се на територията на Централна Русия, съдействащо за развитието на международния диалог на младежите.

Организаторите очакват, че уникалното комуникативно пространство ще способства за установяване на сътрудничество в областта на младежката политика между представители на институти на гражданското общество, академичните и държавните структури на различните страни, на основата на общите славянски ценности.

В програмата на Форума – семинари и мастер-класове на водещи общественици, журналисти и треньори в сферата на публичната дипломация, PR, социалното проектиране, междукултурните комуникации.

Международният младежки контактен форум «Славянская интеграция» ще завърши на 13 октомври.

По-подробна информация за участие във Форума – на сайта на фонд „Горчаков” / http://gorchakovfund.ru/

 

http://vseruss.ru/novosti/rossiya-1/Ob%27yavlen-konkurs-na-uchastie-v-forume-Slavyanskaya-integratsiya-18638