Мила Кунис учи малката Уайът на руски

Холивудската звезда Мила Кунис призна, че говори на 4-месечната си дъщеря на руски език.

„През цялото време говоря на Уайът Изабел на руски език. Родителите ми също си говорят с нея на руски“, каза Кунис, цитирана от Contact Music.

Актрисата потвърди, че приятелят й Аштън Къчър също се е заел с родния й език.
„Аштън взима уроци по руски“, добавя Мила.

Кунис е родена в град Черновци (Украйна) в семейство на украински евреи. Родителите й Марк Кунис (инженер, механика) и Елвира Кунис (учител, физика) — се преселват в Лос Анджелис, когато тя е на седем, заедно с брат й Майк Кунис.

Кунис играе и ролята на Рейчъл Нюман във филма „Американски психар 2“ (American Psycho 2), чиято премиера е на 22 април 2002 в Англия и на 18 юли 2002 в САЩ.

Играе и Basin в „Get Over It“ с премиера на 9 март 2001 в САЩ / 25 април 2007 в Япония (DVD премиера) и Сара в „Santa with Muscles“ с премиера на 8 ноември 1996 в САЩ.

От 1998 до 2006 участва във всичките 201 епизода от 8-те сезона на небезизвестния в САЩ сериал „Шеметни години“ в ролята на Джаки Бъркхарт. Също така през 2010 играе в известния филм, номиниран за Оскар, „Черният лебед“, в който си партнира с Натали Портман. През 2011 също така участва във филм със световно известния певец и актьор Джъстин Тимбърлейк във филма „Friends With Benefits“ – По приятелски. През 2011 военен кани Мила в клипче в Youtube на бала на военните. Мила научава в едно предаване. За клипчето не е знаела преди това.

Актрисата категорично отказва да коментира събитията в Украйна и досега нито веднъж не е изразила позицията си по въпроса, въпреки постоянните въпроси от страна на журналисти.