Мария Кириленко гледа по цяла нощ мачовете

Футболни страсти вълнуват една от най-добрите руски тенисистки – Мария Кириленко. Московчанката, за разлика от колежката си Мария Шарапова, явно се вълнува от случващото се на мондиала в Бразилия и всяка вечер будува, за да гледа мачове. Особено когато играе националният отбор на Русия.

„Давай, Русия! Тази вечер няма да спя заради мача”, написа Кириленко и публикува модерното селфи в една от социалните мрежи.

„Сборная” обаче разочарова Кириленко, тъй като в първия си мач от мондиала завърши наравно 1:1 с Южна Корея. Другите два тима в групата са Белгия и Алжир.

Междувременно част от най-добрите тенисистки демонстрираха добре поддържани форми, красота и стил преди старта на “Уимбълдън”, който започва в понеделник. Дамите, които смениха тенис екипите с официално облекло, се разходиха не на червен, а на розов килим, подготвен от организаторите. Естествено, най-много папараци се “лепнаха” на Мария Шарапова. Само за няколко часа снимки на рускинята обиколиха световните агенции. Маша беше заложила на стилна бяла къса рокля с тюл на гърба, а обувките и чантата бяха подбрани в една цветова тоналност. “Шарапова се перчи с дългите си крака преди “Уимбълдън”, написа британско издание.