Лидерът на Лимп Бизкит поиска руски паспорт, а Майк Тайсън ще ходи в Крим

Вокалът на американската група Limp Bizkit поиска руско гражданство, а боксьорът Майк Тайсън се готви да посети Крим, съобщават руски агенции.

Лидерът на Limp Bizkit Фред Дърст заяви в интервю пред радио Rock FM: „Искам да получа руски паспорт! Освен това искам да си купя къща тук в Русия. Сега се занимавам сериозно с това. Сложно е.“

Музикантът подчерта, че ще се радва някой да му помогне с оформянето на документите: „Ако някой има познати, които да дадат рамо, звъннете ми!“

Според Дърст той е в Москва, за да се подготви с бандата си за турнето, което започва през октомври и включва 20 града. В Москва Limp Bizkit ще имат концерт на 31 октомври, в Санкт-Петербург – на 27 ноември. В списъка са също така Хабаровск, Южно-Сахалинск, Воронеж, Краснодар, Самара. Limp Bizkit са били вече два пъти преди това в Русия – през 2012 и 2013 г.

На 28 ноември пък бившият световен шамион по бокс Майк Тайсън планира да посети Крим. За това съобщава промоутърът Владимир Хрюнов, цитиран от ТАСС. „Той идва тази есен, чакаме го в Крим, на 28 ноември“ – заяви Хрюнов.